top of page

Dostava i povrati

DOSTAVA

Odmah dostupni proizvodi kupljeni putem online trgovina, bit će poslani unutar 1-2 radna dana nakon vidljive uplate.
Narudžbe šaljemo putem Hrvatske Pošte, prosječno očekivano vrijeme dostave je  5-7 radnih dana.
Kalisi obrt  nije odgovoran za kašnjenja u isporuci, uzrokovana vremenskim prilikama ili bilo kakvim drugim okolnostima van naš kontrole.
Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda i posebno se naplaćuje, cijena dostave je 5€ za narudžbe do 80€, a za narudžbe iznad  80€ dostava je besplatna na području Hrvatske.
Kupac je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom dostavnice i primitkom računa registrirani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled i da nema primjedbi na oštećenja na transportnim pakiranjima.
Ukoliko kupac odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne-kurirske službe u vezi oštećenih pošiljaka, te putem e-mail-a odmah, a najkasnije u roku od 8 (osam) dana obavijestiti Kalisi obrt  da li želi ponovljenu isporuku ili povrat sredstava.
Po primitku reklamirane pošiljke i odgovarajućeg obrasca Kalisi obrt se obvezuje, u rokovima propisanim za dostavu izvršiti ponovljenu dostavu ukoliko se radi o proizvodu koji se nalazi na zalihama Kalisi obrta ili na zahtjev registriranog korisnika izvršiti povrat novca.

dostava

POVRAT ROBE I SREDSTAVA

Za povrat robe kupljene putem online trgovina, kontaktirajte nas putem elektroničke pošte na kalisidesign@gmail.com
Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti putem elektroničkom pošte, na kalisidesign@gmail.com ili putem obrasca za jednostrani raskid ugovora.
Potrebno je navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, putem elektroničke pošte.
Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete skinuti sa linka.
Troškove dostave povrata robe snosi kupac.
Prodavač je dužan kupcu vratiti novac najkasnije u roku od 14 dana od primitka vraćene robe.
Roba mora biti vraćena u originalnom stanju, ne smije biti nošena ili korištena te treba biti vraćena sa svim originalnim etiketama i računom.
Zaštitna etiketa mora ostati na proizvodu.
Moguća je zamjena za drugu veličinu naručenog proizvoda ili za drugi dostupni proizvod.
Moguće je povrat sredstava, koji će biti izvršen u roku od 14 dana, nakon što Kalisi obrt provjeri Vaš povrat te prihvati vraćenu robu, koja mora biti u originalnom stanju.
Za proizvod koji je izrađen po zahtjevima kupca, te proizvode prilagođene potrošaču i proizvode na akciji ne vršimo povrat novaca niti zamjenu robe.

bottom of page