top of page

O nama

hrvatski modni brend
White Object
PSX_20240328_111628_edited.jpg

O Kalisi design-u

Kalisi design je hrvatski brend svečane modne odjeće za žene koji je na tržište plasirala dizajnerica Ljiljana D. Koprivnjak.

Nakon završetka školovanja za Modnog dizajnera, 
radila je u nekim od vodećih modnih kuća u Hrvatskoj gdje stječe dugogodišnje iskustvo, a 2016.godine samostalno pokreće posao u želji za stvaranjem originalnih, suvremenih i bezvremenskih kreacija koje nisu uvjetovane sezonskim trendovima već pomno promišljene u detaljima, ističući ženstvenost i krhkost ženske siluete, stoga Kalisi design nudi jedinstven spoj modernog, senzualnog i romantičnog modnog 
stila namijenjen samouvjerenim, sofisticiranim i modernim ženama koje znaju što žele i koje ne slijede slijepo trendove već žele istaknuti svoju jedinstvenost.

Kalisi design kroz svoju kolekciju koju čine unikatne vjenčanice i večernje haljine uz prigodne/odgovarajuće modne dodatke nudi individualni pristup svakoj klijentici, potpunu posvećenost svakom komadu odjeće i svakoj ženi no dizajnerica u svoju ponudu povremeno uvrsti pokoju mini kolekciju romantičnih sezonskih komada te poslovnu modu za žene sa stilom.
 

bottom of page